ANGSTIGE OGEN
Angstige ogen kijkent om zich heen...
Alles zwart... huilende stem
O'nee niet dat
Angstige ogen...
Een moment paniek
O'kan iemand mij helpen
Waarom voelen ze het niet
Is dat moment geweest
Om in een seconde te besluiten
Om op te geven
Jouw mooie ogen te sluiten
Dennis wil jij ons vergeven
Dat wij niet bij jouw waren
Wij hadden ons leven gegeven
Jou dat moment te besparen
Angstige ogen...
Kijkent om zich heen
Niemand van ons was bij hem
Hij was helemaal alleen
Dit gedicht heb ik geschreven voor mijn broertje
Die is omgekomen in een brand
Dit gedicht heb ik geschreven,na een nachtmerrie
patden@planet.nl