DENNIS
IK heb een gevoel van eenzaamheid
We zijn je verloren
Maar ik heb het opgeslagen in mijn hart
Herinneringen die mij bekoren
Maar Dennis weet dat ik de waarheid weet,
en ik had niets geweest zonder jou
Jij bent alles wat ik had willen zijn,
ik dat nooit vergeet
Dennis weet je dat jij mijn held ben
En alles wat ik wil zijn
Ik kon alleen maar hoger vliegen,
met jou onder mijn vleugels
patden@planet.nl