Mijn lieve witte kat
Jij vecht nu voor het leven
Je leven hangt aan een zijde draadje
Ik wil graag bij je zijn
Waarom Stripe, waarom?
Ik deed de deur open
Ik wilde snel weg
Ik moest werken
Had ik maar even gewacht
Jij rende naar buiten
En zag die grote auto niet
Ik probeerde nog te roepen
Alleen het gebeurde in een ogenblik
Ik nam je in mijn armen
Het bloed stroomde over mijn handen
Je had pijn en ik voelde me schuldig
Je deed raar, je zat in een schok
Ik nam je mee naar de dierenarts
De tijd leek niet voorbij te gaan
Jij beet in mijn vinger
En ik voelde niet eens de pijn
Ik wilde je niet los laten
En vertelde je verhaaltjes
Ik wenste dat ik daar lag
Je ogen keken me aan
Je ogen vertelde mij dat je liever wilde gaan
Je ogen straalde alleen nog maar pijn uit
Stripe, lieverd ik denk veel aan je
En hoop dat je de nacht zult halen
Ik bid voor je
Ik huil om je
Je was niet gewoon een kat
Je was en bent mijn schat
Waarom verlaat iedereen mij
Iedereen die ik lief heb
Stripe vecht en blijf door vechten
Ik hoop je morgen weer in mijn armen te mogen sluiten
Ben misselijk en kapot
Je was en bent mijn liefste
Sorry dat ik niet goed oplette
Sorry voor al die pijn.
Stil zal ik bij je zijn
Stripe verlaat me niet lieverd!