Een relatie zonder vertrouwen daar kun je toch niet op bouwen
Daar heb je toch niets aan het zal zo nooit gaan
Het vertrouwen moet er zijn zoniet is er alleen pijn
Pijn diep van binnen pijn die ik in me opsluit
Pijn die soms buiten komt als in woede of kwaadheid
Het gevoel is dan alles wat je lijd
Ik had het onder controle ik heb het beheerst het is diezelfde pijn die ik had
Toen ik niemand had
Het ging beter ik werd vrolijk ik ben het nu nog maar met terugslagen naar die pijn
Het voelt niet goed ik ben het niet het is zo niet fijn dan wil ik gewoon alleen zijn
Misschien met goede muziek die me aan alles doet denken
Alles wat iemand maar kan krenken
Een relatie zonder vertrouwen een waar je niet op kan bouwen
Een waar je niet gelukkig kan zijn
Een met heel veel pijnā¦
Je raakt er alles door kwijt
Het groene beest helpt ook mee
Ze werken met zijn 2
De een sloopt de ander en de ander sloopt alles
Er is dan niets meer over alleen herinneringen en gedachten aan die leuke dagen en nachten
Het groene beest heeft een naam daar herken je hem aan ook al zeg je dat het niet zo is
Hij maakt alles goed mis
Nergens naartoe niet voor mezelf wie is dat waarvan ken je die tja soms dan weet ik het niet
Dan weet ik niet hoe ik uit moet leggen of hoe ik het moet zeggen het is gewoon iemand die ik ken
Niets in het speciaal maar daar komt het gevaar je gelooft niet in mijn verhaal
Je denkt hij loopt te liegen en mij te bedriegen
Maar ik kan ook vrienden en vriendinnen hebben zonder meer te doen
Maar ja dat is een relatie zonder vertrouwen
Een relatie waar je niet op kan bouwen