Leven zonder jou kon ik me niet bedenken
Wat ik zonder jou moest
Mijn hart werd uit mijn lichaam weggegrepen
Zonder iets te zeggen
Was je verdwenen
Zoveel mensen die je achter liet
Jij was alles voor me
Zonder dat je het wist
Nu ben je weg
En kom je nooit meer terug
Mijn liefste,
Ik hou van je