Man van het leven.
Gevoel voor het leven,
streven naar geluk,
gelukkig zijn was jouw streven.
Daadoor Was jij gelukkig.
Man, waarom verlaat je ons.
Je was er steeds, de man waarop
we konden rekennen, Man ik ga je missen.
Waarom, heeft hij je al geroepen,
jij die nog zoveel te bieden had.
Jouw geheim zal ik waar maken, wees
gerust, Man Missen ga ik doen.
Vriend Rust In Vrede, Waak op ons en wees er voor ieder
Vriend tot binnenkort.
Gedragen aan mijn beste vriend
die ons spijtig genoeg verlaten heeft.
Exess voor eeuwig en altijd.