Sluit je ogen, wees stil,
leg je neer en geniet van
de liefde.
Voel mijn hart en laat
jouw hart tikken op het
ritme van het mijne.
Laat mijn handen je lichaam
strelen, voel mijn warmte
die ik uitstraal en geniet
van wat ik met je doe.
Laat mijn woorden de
jouwe zijn, mijn woorden
zijn lieverd wat zie
ik u graag.....