Je weet het niet, maar je doet me zoveel pijn
Door alleen al bij me in de buurt te zijn
Ik kan je niet vertellen wat ik allemaal heb meegemaakt
Waardoor ik wil dat je me nooit meer aanraakt
Ik zou zo graag mijn geheimen met je willen delen
Waarom mensen vroeger met mij konden spelen
Vergeet die ene nacht
Vergeet dat ik gelukkig was, ik wil niet dat je op me wacht
Het word tijd dat ik mijn muurtje weer opbouw
Want je mag nooit weten dat ik van je hou