Mijn liefde zit zo diep
in dat plekje, midden in
mijn lichaam.
Deze liefde is zoals een messteek,
die mijn lichaam doet
trillen van de koude.
Het bloed die vrij uit mijn lichaam stroomt,
toont mijn liefde en gevoelens
aan voor jou.
De koude trilling die onstaat,
toont je aan dat je steeds trouw beloven zal
jij mijn lieverdje xxx...