Pijn komt vaak voor in je leven
Ook al is het maar voor even
Het is iets dat niemand passeerd
Ook al doe je niets verkeerd
Vooral in de liefde voel je veel pijn
Maar goed, de liefde moet er ook wel zijn
Zonder liefde is geen leven
En het leven is aan jou met liefde gegeven
Het leven is een belangrijk iets
Zonder leven heb je helemaal niets
Op het moment dat ik dit schreef
Kon ik eerlijk zeggen "ja ik leef"
een smoorverliefde man...