Hetgeen U me heeft gegeven
De warmte en geborgenheid
In mijn veel te korte leven
Neem ik mee naar de eeuwige tijd
Het lichaam door U gebaard
Werd ons afgenomen, doch
Nooit de moederhaard
Daarom zal mijn geest bekomen
Geleidt door uw liefde
Uw onmoemelijk verdriet
Blijft U immer warmte geven
Aan de zoon die men niet ziet
Richard
patden@planet.nl