het is vandaag een half jaar geleden dat je stierf =(.
ik heb je leren kennen ,
als een vrolijke meid.
maar ik heb spijt dat ,
ik je niet wat vaker sprak .
ik kende je niet zo goed.
maar de impact was groot.
en de tranen begonnen te stromen.
de dag kwam ik ging je zien .
en ik liep naar boven.
kwam steeds dichter bij .
ik liep naar binnen ,
daar lag je in bed.
een half jaar geleden .
stierf je na een lange strijd.
aan een hart aanval.
je kleine lichaam kon het niet meer aan.
ik hoop dat je nou kan leven .
met geen pijn meer in je lijf.
en dat je lol kan hebben.
in de hemel of waar je ook bent.
ik zal altijd aan je denken ,
zo lang ik leef.
en in mijn hart heb ik je ,
een plekje gegeven.
maar het verdriet blijft groot.