Het water glanst in het diepste van de zee,
het neemt de sterren mee..bij volle maan,
zachtjes en zeer bekwaam.
Mijn ogen lichten op in het maanlicht,
een speele uitdrukking op mijn gezicht..die je ziet,
zittend op het zwoele zand, met jouw hand,
die me nooit verliet.
Langzaam word het vloed,
het bruisende water komt langzaam naar me toe
en raakt voorzichtig mijn voet,
Ik voel me zwaar en ik word moe...
de zoute zeelucht doet me goed.
Ik ga liggen op mijn rug,
tel tot tien en weer terug..voel me even wegzakken,
maar ben dan opeens klaar wakker.
Gewekt door jouw zachte zoen,
ik wil wat zeggen maar blijf dan stil,
want in jouw ogen zie ik wat je wil.
..................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>
..................
Sochtends word ik wakker in mijn eentje op het strand,
de zon straalt; er is niks aan de hand.
Maar dit gebeurt me niet elke nacht, dat er iemand op een avond als gisteren naar me smacht.
Daarom voel ik me als een pracht, als een parel in de natuur zijn hand.
Daarom lig ik hier nog steeds, 1 te zijn met het zand.