Ik bewonder je!
Ik bewonder je,
al die tegenslagen,
hoe kun je daar mee om gaan?
Je zal toch kapot zijn?
Al die problemen, alles in één keer,
hoe kun je toch met beide benen op de grond blijven staan?
Ik bewonder je echt enorm!
ik vind het knap zoals jij met je problemen om kan gaan,
hoe doe je dat toch, laat je ze staan of ruim je ze uit de weg?
Je bent echt ijzersterk!
Al die klappen worden problemen,
maar toch hou je het vol ondanks al die pech!
Ik bewonder je echt!
En niet alleen omdat je zo sterk bent,
maar ook omdat je om me geeft..
En ook omdat ik van je hou!
Ook al is het soms moeilijk,
jij blijft doorgaan, jij bent onze engel, die ons liefde geeft!!