*Het weer en de Seizoenen*
Regen drupt zachtjes op mijn raam
Een lekker geluid voor het slapen gaan
Dromerig kijkt de maan op ons neer
Tot de zon op komt, keer op keer
Bloemetjes en bijtjes in de lente
Zonnetje en geurend gras van de zomer
Kleurige bossen in de herfst
IJsbloemen en koude nachten van de winter
Stralend zonnetje op mijn gezicht
Ik word wakker van dit ochtendlicht
Wegdromend in mijn luie stoel
Met een diepe glimlach op mijn smoel
Bloemetjes en bijtjes in de lente
Zonnetje en geurend gras van de zomer
Kleurige bossen in de herfst
IJsbloemen en koude nachten van de winter
Seizoenen anders van dag tot dag
Dat is wat Moeder Natuur vertellen mag
Niet wetend wat morgen gebeuren gaat
Staat ze op bij dageraad