GEWOON GELUK
Wanneer het geluk gewoon is
Neem je alles om het even
Het hoort erbij, het is er al
Zo is je hele leven
Maar geluk kan zo verloren gaan
Door intens verdriet
Het valt in duizend stukken
En het lijmen kan je niet
Toen het geluk gewoon was
Nam je alles om het even
Het hoorde erbij, het was eral
Zo was je hele leven.
Als het geluk weer toelacht
Zal het nooit hetzelfde zijn
Het gemis zal altijd blijven
Gedeeltelijk de pijn
Je beseft dan...
Dat geluk niet heel gewoon is
Neem het nooit meer om het even
Je koester het, hoopt dat het blijft
In je gehele leven.
Patricia