Gedachten die mislijden
Als je de strijd aangaat
Zal er een eind aankomen
Het is zover gekomen
Dat het ons zal overkomen
We zaten al twee uren aan tafel
En de spanning was te snijden
En we hadden allebij
Gedachten die mislijden
De klok tikte verder
En onze gedachten gingen rond
Hoe moest het nou verder
We hielden allebij onze mond
Hoe goed we ons best ook deden
Het einde was inzicht
Er moest een eind aan komen
Het leek bijna wel verplicht
Je keek me in mijn ogen
En je begon ineens te slaan
Ik sloeg je drie keer terug
En toen zag ik opeens een traan
Je was zo teleurgesteld
Want ik was op dam gekomen
Ik had gewonnen
En dat, kan alleen de beste overkomen!!
Dammen, gaat er erger aantoe dan een potje RAMMEN!!!