Als we samen kijken
naar schoonheden op t.v.,
oh wat mocht ik dan willen,
dat ik ook
zo’n mooi gezichtje had.
Je ogen richten zich op mij,
je kijkt alsof
ik een prinsesje ben
&
in mijn buik
worden rupsen herboren,
slaat een mooie vlinder
zijn vleugels uit.