Ik kijk naar de hemel
En zie jouw gezicht
Jouw lieve brede glimlach
Staat in mijn geheugen gegrift
Jouw zachte lieve warme handen
Glijden over mijn blote rug
Ik ben echt zielsgelukkig
Want ik heb jou in mijn leven terug
De liefde van ons samen
Is zo intens en fijn
Wat ben ik toch gelukkig
Dat wij nog samen zijn