Lieve Schat,
Ik heb jou leren kennen,
het klikte meteen,
ik hoefde niet te wennen.
We liggen mekaar erg goed,
meteen goede vrienden,
weet je wat dat met je doet?
Je zei al misschien wordt het ooit nog wat,
je begint nu wat voor me te voelen,
en ik vind je ook een super schat.
Misschien zou het wel zo moeten zijn,
ware liefde?
Samen gelukkig zijn!
Ik wil nog maar één ding kwijt,
ik ben echt blij je te hebben leren kennen,
en heb ook totaal geen spijt!
*Ben ik werkelijk verliefd? Is dit liefde?*