Even beste vriendinen,
tja, een maand of vijf..
Niks als katten als andere mensen erbij waren, maar als ik alleen was, hing je weer aan mijn lijf. nu ben ik het zat, ik ga je nu negeren, jij hoeft mijn leven niet meer te gaan begeren, taxi chauffeur hier, taxi chauffeur daar. ik moest voor jou overal heen rijden, maakt niet uit waar. ook een grote leugenaar ben jij geweest, tussen mandy en mij; het is de leugen die je van je kop afleest. maar wij zijn weer bij elkaar, en blij. geen beste vrienden , dat maakt niet zoveel uit, maar we ZIJN het nu weer tenminste, dat is wat de vraag luid! nu heb je pech, het is nu te laat, ik kan er ook dalijk niks meer aandoen als jij er alleen voor staat!