Het strand
De zon zakt in de zee
de lucht wordt rood
de wind wordt killer
een zonnige dag
jij genoot
Je legt je hoofd neer
het strand voelt koud aan
zacht en kil, een rilling
je voelt de wind langs je hoofd gaan
Je doezelt in slaap
met op de achtergrond
het geruis van de zee
je geniet
je voelt je tevree
Het geeft je rust, innerlijke rust
altijd dit moment is het streven
weg van de zorgen
even weg van je leven
Altijd rust
geen bemoeiallen
geen goede bedoelde wijze raad
geen zeikerds, geen kwallen
Kon je maar weg
Weg van van je leven
Weg, weg van jezelf
Even niets geven en nemen
Langzaam komt de zon weer op
staat te stralen hemelshoog
de lucht wordt weer hemelsblauw
het strand weer droog
Je tilt je hoofd op
heerlijk is het om hier te zijn
je leven is zo slecht nog niet
het voelt af en toe best fijn
De warmte van de zon
omarmt je als een vriend
kon je hier maar blijven liggen
je hebt het toch zo verdiend
Toch moet je weer een keer opstaan
en terug naar je normale leven
een leven vol jaloezie en onnodig verdriet
ach blijf nog maar even....
xxx