Jij was bij mij maar stuurde berichten naar haar
je keek telkens zo raar
je vroeg waar ze was
terwijl je haar berichten las
toen kregen we ruzie, ik geloofde je niet meer
we zagen ons niet weer
nu weet ik dat jij mij niet bedroog,
dat je niet tegen mij loog
je wou me enkel voor jou alleen
en daarom vroeg je aan al de mensen om ons heen
om ons een dagje te gunnen
waarin alleen wij tweeën alles gingen runnen
jij hield van mij en ik van jou
alleen maakte ik het kapot, iets dat ik helemaal niet wou!!