Leven en Dood!!
Leven en dood, hoort bij ons bestaan
Dierbaren zijn van ons heen gegaan
Nieuw levenslicht wordt geboren
Dat kan verdriet zachtjes smoren
Vooruitkijkend op deze lange weg
Wie we samen belopen, zonder uitleg
Zullen we alles uit ons zien te halen
Onze Liefde en Vriendschap zullen stralen
Maar dan ben ik plots weer alleen
Al lachend ging je van me heen
Hoog ga je voor me schijnen
Vriendschap zal niet verdwijnen
Zal een hart blijven versterken
Verdriet helpen te verwerken
Sterker door het leven te gaan
Achter elkander blijven staan
Het leven schept ons vertrouwen
Daarop moeten we blijven bouwen
Eens zal ik ook schijnen, moet ik gaan
Zal dan weer naast je komen te staan!!!