Heeft Seltsje problemen?
Dan gaat super Folky polshoogte nemen!
Er was een een prinsesje en Seltsje was haar naam
Ze stond te dagdromen op haar kamer bij het raam
De beeldschone prinses had de ware nog niet gevonden
Hoeveel mannen ze ook kon krijgen ze bleef ongebonden
Ze wou iemand hebben die anders was dan alle anderen
Een prins die haar leven tot een sprookje kon veranderen
Iemand die super lief is en die er altijd voor haar zal zijn
Ze bleef er altijd in geloven ook al was die kans zo klein
Ze ging even een stukje wandelen buiten het grote kasteel
Ze wou even alleen zijn want ze had een kikker in haar keel
Ze was ontzettend verdrietig en zo eenzaam en alleen
Ze verlangde naar een schouder en een arm om haar heen
Ze ging naar de grote waterval in het midden van het bos
Wanneer ze daar aankwam ging ze zitten in het mos
Ze was zo in gedachten en ze had haar ogen dicht
Opeens vloog ze omhoog ze schrok van een groot fel licht
Het onweerde en de lucht werd donker en er viel regen
Ze had er niet op gerekend en kon er niet meer tegen
Ze leefde in een nachtmerrie en had enkel mooie dromen
De stroming van de waterval was sterk toegenomen.
Ze zag ineens dat ze achter de waterval kon schuilen
Ze liep er snel heen en ze begon daar verdrietig te huilen
Ze dacht: Had ik maar een vriend die mij gelukkig kon maken
En opeens hoorde ze achter haar een kikkertje kwaken
Ze draaide zich gelijk om en keek de kikker verbaast aan
Wat een vette kikker, hij had een kroontje op z'n hoofd staan
Hij kwaakte maar raak en Seltsje verstond er geen reet van
Misschien als ze hem een kusje geeft verandert hij in een man
En ze deed het en ging op de knieen voor de kikker zitten
De kikker had zoiets van wat een inkijk tussen haar titten!
Prinses Seltsje boog voorover en gaf de kikker een zoen
Er ontstond een kleine explosie en wat gebeurde er toen?
De kikker veranderde zoals gewoonlijk in een coole vent
Zijn naam was Folky en was een rapper in een band
Seltsje werd opslag verliefd en ze omhelsden elkaar
En sinds die mooie dag bleven ze voor altijd bij elkaar
En kwam Seltsje dan ook een keer in de problemen
Dan was Folky er voor haar en kwam polshoogte nemen!
En ze leefden nog lang en gelukkig.