het is dan wel een tijdje geleden
maar nu is het toch weer zover
ik kan weer zeggen dat ik echt gelukkig ben
en eerst leek dat nog zo ver
van alles gebeurt in me leven
sterfgevallen, ruzies, test uitslagen
maar wat ik nu weer meemaak
zijn weer veel mooiere dagen
ik kan weer een blij gezicht laten zien
en weer vrolijk lachen, ook van binnen
dingen van de goede kant bekijken
en zelfvertrouwen terug winnen
alles lijkt zoveel mooier
een mooie wereld en niet altijd pijn
ik kan het nu weer eerlijk zeggen
dat ik gelukkig kan zijn