Een droom die uitkomt...
Een droom die vergaat...
Een droom die nooit bestaat...
Zo'n droom heb ik...
K'heb dagelang niks van jou gehoord...
Elke keer werd onze ontmoeting verstoord...
K'probeer al zo lang iets tegen je te zeggen...
Maar het lukt me gewoon niet...
Om de woorden over m'n lippen te krijgen...
Om de tranen in m'n ogen te krijgen...
Om gelukkig te zijn...
K'vroeg aan een vriend om iets tegen je te zeggen...
Het lukt mijn vriend...
Ik ben stapeloos verliefd op jou...
Maar jij zei dat je niet van me houd...
Je wil alleen maar vrienden zijn...
En dat doet ongeloofelijk pijn...
Maar ik leg mij erbij neer...
Ook al doet da ongeloofelijk veel zeer...
Als jij gelukkig bent,ben ik dat ook...
Want het eenigste wat ik wel,is da jij gelukkig bent...
Ook al is dat zonder mij...
Ik zal je altijd graag zien...
Maar ik versta wat je bedoeld...
Je bent blij...
Je lacht...
Dan zeg ik :
Dank je,dat jij er was!
Om verliefd op te worden...
Om gelukkig te zijn!