Jaloers,
Altijd was ik jaloers op jou
omdat je betere resultaten had dan ik kon behalen
Jaloers,
Altijd maar jaloers op jou
omdat jij uitkwam voor je mening wat ik niet durfde
En nu
Nu ben je dood
En nog steeds ben ik jaloers
Jaloers op die mening die ook de mijne is
Jaloers op je dapperheid en lef die ik ontbreek
Jaloers omdat jij er niet meer bent en ik wel!