Verlangens naar hoe het was
Die komen door jouw gedrag
Ze geven mij een warm gevoel van binnen,
onzekerheid en verdriet
Dat je mij dit aan doet weet je niet
Het lijkt alsof jij mijn leven
weer probeert binnen te dringen
Net zoals een storm
Het geeft mij onzekerheid
want je weet niet wanneer de storm ophoudt
Het geeft mij blijheid
want de regen zorgt voor de planten
Zorgde jij nu maar voor mij
en gaf jij nu maar om mij
Dat zal mij zekerheid en geluk geven