again
tis weer zover
men baas van het werk gaf me een mes en vroeg me
"kan je met deze dingen omgaan?"
ik zei stomweg ja, kweet hoe zoiets werkt
hij moest eens wete...
again
tis weer zover
ik wou zien of het scherp was en sneed over men pols
hij bloede meteen
en het duurde zeker een halfuur voor het bloeden stopte
again
tis weer zover
de adrenaline steeg me naar het hoofd
hmmm
zo heerlijk
die pijn
dat gevoel van voldoening
maar toch...
het is niet genoeg
ik kom thuis van het werk
men ouders zaten buiten
ik nam men mes
en deed het weer
en again
en again
en...
ik liep naar boven en ging op bed liggen
deed men ogen dicht
en suste me in slaap
voor ik in slaap viel zei ik zachtjes
tis weer zover
ik voel hen
ik hoor hen
de pijn die ik mezelf aandoe is niets vergeleken
de pijn die ik gekregen heb toen zei het deden
again
tis weer zover
ik zal altijd dat problemen meisje zijn
het slechte *hocus pocus* meisje