Heerlijk leeg
Ik zei zo tegen die meid:, zeg stralende schoonheid,
ik ben zo terug, maar ik moet eerst even wat kwijt'
Ik liet nog een ruft in haar richting, en liep die kant uit
Ik moest rennen, want mijn maag maakte grof geluid
Aangekomen bij het toilet, dacht ik, ik ga dood
Want het slot van de wc stond niet op wit, maar op rood
Wat nou? Wat moest ik nou eens verzinnen
Ik ging maar hurken, om dat drukkend gevoel te overwinnen
Echt waar, elke seconde duurde wel een uur
De pressie was zo groot, ik raakte bijna overstuur
En ik zat maar te hopen, en opeens ging het hokje open
Ik ben snel met een zwetend voorhoofd naar binnen gelopen
Een gevoelig onderwerp was aangesneden,
want voor de pot doe ik mijn broek naar beneden
Voor dat ik kon zitten, brobbelde het er al uit
En toen ik eindelijk zat, klonk er een geluid!
Onder begeleiding van een forse scheet
werd de drol met enorme kracht uit mijn reet
met een barretje of 8 tegen de pot geschoten
Ik kreeg rillingen over mijn lichaam, zo heb ik genoten
Ik heb wel dik een half uur op de pot gezeten
En had tot aan de wc-bril omhoog gescheten
Heerlijk leeg, de druk in mijn maag was gevlucht
Ik kwam even bij, en liet een diepe zucht
Na het legen ga ik altijd even mijn kontje afvegen
Ik keek voor wc-papier, maar kwam het nergens tegen
Geen wc-papier meer, en ook nog op dit moment
Die krijgen van mij echt geen vijfentwintig cent
Ik heb vervolgens mijn kontje moeten afvegen
Met het onderbroekje die ik van mijn moeder heb gekregen
Toen betaalde ik maar gauw mijn rioolbelasting
En dat was één onderbroekje, met smeuïge ontlasting
Ik dacht ik moet weg hier, want je kon hier wel vergassen
Ik ben snel weggelopen zonder mijn handen te wassen
Kijk daar is mijn meisje, en ik kuste haar op haar wang
En we liepen hand in hand, richting de uitgang!!