tranen branden in mijn ogen.
door m'n eigen domme fout.
Jou gevoelens lieten me koud,
terwijl ik ze wel wilde, die keren dat ik me toegaf aan mijn gevoelens heb ik echt geen spijt van.
ik wens dat je me nog een keer zal zoenen, maar jij zei dat is niet m'n plan.
dat komt door mij ik had het je moeten vertellen.
Voordat jij de verkeerde conclusies ging stellen.
ik had je moeten zeggen dat ik weg ben van jou.
tranen rollen over mijn wangen,
in mijn fantasie gevangen.
todat jij me eruit haalt het het werkelijkheid maakt.
al mijn liefs voor jou