Ik lig tussen het hoge frisgroene gras en rek me lekker lang uit,
mijn armen strek ik wijd in de lucht en leg ze daarna langs me open,
in een zucht staar ik nu eindeloos voor me uit,
en zie hoe de helderblauwe hemel wel op mij af lijkt te komen,
net of ik voel hoe de aardbol onder mij draait,
maar nu sluit ik zachtjes mijn overweldigde ogen,
en voel hoe de warme zonnestralen op mijn lichaam neerstrijken
als een veer die mijn huid zachtjes aait,
ja, heerlijk genieten in de prachtige zon met op de achtergrond
dat zalig rustgevend ruisen van de wind tussen de hoge bomen.