~*+*~Pak mijn hand~*+*~
pak mijn hand
samen lopen we weg van die rand
die ons leven bijna zou eindigen
pak mijn hand
samen lopen we verder naar die top
waar we allebei zullen komen
pak mijn hand
en samen zullen we straks leven met een glimlach
zonder masker, zonder pijn
pak mijn hand
ik laat je niet los
wees niet bang
ik pak jou hand
en wat er ook gebeurd
wij komen aan die top, en wel samen!
Written by myself!
* * * ~†~DarkChild~†~, whatever will happen we'll make it, together!! I'll never let go of your hand through this journey to the top I promise * * *