Lieverd ik ken je alweer een hele tijd
En van nog geen moment met jou heb ik spijt
We hebben samen kunnen lachen en huilen
Wat er ook was ik kon altijd bij je schuilen
We hebben zoveel leuke dingen gedaan
En ik vond het eens tijd om daarbij stil te staan
Want ik wil gewoon heel graag dat je weet
Dat wat er ook gebeurt ik je nooit meer vergeet
Jij hebt me al zoveel liefde gegeven
Dat ik wel voor altijd kan blijven zweven
Zweven op de wolken van liefde en geluk
Met een warm gevoel en een te hoge bloeddruk
Want jij bent het bloed dat door mijn aderen stroomt
De jongen waar ik altijd van heb gedroomd
Jij zorgt ervoor dat mijn hartje blijft kloppen
Houd van mij en hij is niet meer te stoppen
En mocht jij mij ooit nog alleen laten staan
Dan zal er voor mij geen liefde meer bestaan
Want ik ben door al jouw liefde betoverd
Jij hebt voor altijd mijn hartje veroverd