Lieve beer, zo zoetjes en zo fijn, Ik zou voor eeuwig bij jou willen zijn.
Ik leef in mijn eigen wereld een eenzaam bestaan
Waar vrede en liefde hoog in het vaandel staan.
En met een naam, welke ik nooit meer vergeet,
ben jij in mijn wereld welkom,
het is maar dat je het weet...
In mijn wereld staan velden vol met bloemen, planten en bomen,
Waar allerlei prachtige dieren op af zullen komen.
Dieren groot en klein, in mijn wereld zullen ze vrienden zijn.
Haat kennen ze niet,
Evenmin als pijn en verdriet.
Als in mijn wereld de zon opkomt en mijn wereld verlicht,
Streelt de zon als een zacht poezen pootje over jouw gezicht
Als de dag in mijn wereld plaats maakt voor de nacht,
Wordt het bos verlicht zodra je lacht.
Ik weet zeker dat elk roofdier voor je wijkt,
Zodra je ze met jouw heldere ogen aankijkt.
Bij verdriet, problemen, ziekte of pijn,
kom in mijn wereld, kom naar mijn bos,
Ik zal er voor je zijn.
Als een boom, groot en fier,
Als je me nodig hebt, dan ben ik hier.
Mijn wereld is jou wereld, en jou wereld de mijne,
Ik wil met jou aan de horizon verdwijnen.