afscheid nemen doet zeer
maar neem geen afscheid van zijn geest
laat hem bij je zijn
dan mindert de pijn
hij is nu bij God
hij is in goede handen, toch
hij is bij zijn overleden vrienden
daar zal hij ook liefde vinden
denk eraan, je bent niet alleen
je hebt vrienden om je heen
bij hen kan je eens goed uithuilen
en dat kan je goed doen