Bang voor de tijd die nog komen moet.
Bang voor de tijd die al is geweest.
Bang voor de angst die mij voed.
Bang dat jij dit nooit leest.
Bang dat je nooit meer thuis zal komen.
Bang dat je er nooit meer voor me kan zijn.
Bang dat je alleen nog mijn mama bent in mijn dromen.
Bang dat je laatste huis het verzorgingshuis zal zijn.
Bang dat je er niet zou zijn als ik zal trouwen.
Bang dat je het oma worden zal missen.
Bang dat we om je zullen moeten rouwen.
Bang dat alle mooie momenten van ons zich uit zullen wissen.
Bang dat je nooit meer echt uit je coma zal ontwaken.
Bang voor de emoties waar niemand over rept.
Bang voor de tijd die we allemaal doormaken.
Bang voor de pijn die je nu hebt.
Mam, blijf vechten.
We zullen je helpen.
Ik mis je!