Hoe erg de tegenslag ook is
des te groter de nieuwe kracht
als je de ervaring leert
interpretatie bepaalt alles
maak je een fout?
geen probleem
leer eruit
wees niet BANG voor een tegenslag
als je slim bent word je er sterker van
hoe vaak je ook herbegint
sterker worden kan