Hoe moet je "vaarwel" zeggen,
wanneer je geen afscheid nemen wil ?
Als de dood je plots verrast,
zonder waarschuwing; koud en kil.
Op zo'n moment zijn er geen woorden,
is er niets dat zeggen kan
hoe hard we je zouden missen,
hoeveel we houden van.
Soms heb ik veel verdriet,
dat je ons hebt moeten verlaten,
zonder dat woord van afscheid,
zonder een laatste keer te praten.
Want ook al vinden we geen woorden
Toch zou je geweten hebben dan,
hoe hard we je zouden missen
hoeveel we houden van.