Je wilt niet meer leven
Je wilt niet meer geven
je had belooft
ik had je gelooft
dat je het zou menen
Ik kan je niet meer geven
zo wil ik niet meer geven
dit is het einde
er komt een nieuw begin
ik weet dat ik dit wel overwin
ik heb gegeven
het is me niet gelukt, nee
ga verder met mijn leven
neem ik jou in mijn gedachten mee
Ga niet bellen
ga je geen vragen mee stellen
ga geen berichtjes meer sturen
Sluit dit af
moet verder
ga alleen naar het lichtpunt
en ik weet dat jij het ook kunt
dag vriend
dag "engeltje"
bedankt
dit zijn mijn laatste woorden
groetjes van een Bengeltje