kan ik leven zonder jou
kon ik je geven wat je wou
kan ik leven met het besluit
moet ik zeggen het is uit
kan wel leven zonder jou
kon je niet geven wat je wou
Moest voor mezelf kiezen
de gevolgen waren,
dat ik je moest verliezen
Denk aan toch een mooie tijd
En dat je me nu dingen verwijd
ik moet daar maar mee leven
dat is wat jij me nu heb meegegeven
nu kan ik je niks mee geven
kom niet meer in je leven
wil je niet meer horen
we zijn elkaar voorgoed verloren