Dit gedicht is voor jou gemaakt
Omdat ik vind dat je het verdient
Mijn armen geopend voor jou
Een plaats vol liefde
Die ik koester voor jou
Omdat ik weet hoe moeilijk je het hebt
Even wil ik je zeggen
Hoeveel ik van je hou
Heb spijt, hoe boos ik soms tegen je doe
Daarom dit gedicht speciaal voor jou
Want steeds als ik je zie
Zie ik een gebroken mens
Verborgen achter je mooie lach
Ik wil je graag helpen, dat is mijn wens
Ik weet het, ik doe je vaak pijn
Maar ik wil je steun en toeverlaat zijn
Iemand met een betekenis in je leven
Ik wil je al mijn liefde geven
Ben trots op jou mijn lieve schat
Hoe jij het allemaal doet
Hoe jij met jou verdriet
Toch heel veel liefde geven kan
Ook je geduld
Ook je liefde
Ook je verdriet
Wil ik graag met je delen