ik weet wat ik voel
jij weet wat ik bedoel
jij weet het is goed
alles mag niets moed
ben blij met jou
want ik hou van jou
dit is zonder pijn
het is alleen maar fijn
dag lieve schat
dit gevoel niet eerder gehad
met jou naar de sterren rijken
zal heel mijn leven totaal verrijken
kijk niet om
maar verder gaan
want daar is ons bestaan
jouw jen