Eenjarige muur
Ik had een muur opgebouwd
voor een ieder die van me houdt
vroeger gekwets, diepe sporen
nooit gevoelens laten horen
Binnen de muur kon ik ze uiten
liet geen geluid daar buiten
Toen ineens was jij daar
stond met hamer en beitel klaar
begont te hakken en te zagen
stuk voor stuk ontstonden losse lagen
bloed, zweet en tranen voor een jaar
maar toen, uiteindelijk klaar!
De muur was totaal verdwenen
misschien als jij nooit was verschenen
was het nu al een flatgebouw
en had je de echo binnen nooit gehoord
waarin ik schreeuwde: Ik hou van jou!!
Bedankt dat je ondanks alle narigheden, toch bij me bent gebleven! Op naar het volgende jaar??