Dieet
------
Heb je al gehoord van het woord dieet?
Dat is een kuur waarbij je niet veel eet.
Roggebrood of fruit mag je eten,
maar snoep en taartjes kun je wel vergeten.
Calorieën vermijden als het kan,
slank zijn komt er anders niet van.
Veel mensen denken:
Leve de slanke lijn,
dat zou wel kunnen zijn.
Enkele mensen worden erg slank,
en worden mannequin van de bovenste plank.
--------------