Door mij zo aan te kijken
haal je gevoelens naar boven
die waren verdrongen
Al was, dat ik jouw vriendin was
zaterdag een geintje
Ik heb ook gevoelens
En wil deze geintjes liever niet horen
In werkelijkheid ben ik jouw ex
en jij die van mij
Is er hoop voor jou en mij?
Of is het nu echt voorbij?