Als je vertrouwen weer is beschaamd na jaren van vriendschap
Lijkt de hele wereld donker en voor jou komt dat nooit meer terug
Je voelt je dan verloren, gebruikt uitgeknepen,en heel dom
De eenzaamheid slaat dan toe, En niks is dan meer goed
Zoveel gedachten dwalen dan door je heen en vraag jij je af.................. *waarom*
Je gaf zoveel en je nam te weinig, Je hebt nog zoveel vragen
Toch zullen ze vaak onbeantwoord blijven
Samen uit diepe dalen komend waren ze er voor elkaar
In verdriet en ellenden troostende ze elkaar
Het einde van deze vriendschap gooide een steen
naar je hart om je muur verder op te bouwen