Vallen
Ik val
keer op keer
steeds sneller en sneller
het stopt maar niet
Telkens weer een klap
in mijn gezicht
als je het
niet verwacht
En wanneer je denkt
nu ben ik gelukkig
zo zal het altijd zijn
dan, krijg je weer een duw
de diepte in
En dan begint het weer
van voor af aan
weer een klap
weer een val
Ik grijp me vast
en klim omhoog
niet meer zo breekbaar
en lief als toen
En verder gaat mijn weg
afvragend wat mijn pad zal kruizen
een nieuwe klap, een nieuwe val
of is dit de weg naar het geluk...
Ginny Kroon