Een droom van jou
kon geen werkelijkheid worden
wat ik tegen je zeggen wou
kan ik niet meer doen
kan niet zeggen
kan niks meer uitleggen
kan je niet meer geloven
kan je niks meer beloven
hier scheiden onze wegen
zal er niet meer voor jou zijn
en aan wie het heeft gelegen
Ja maakt niet uit
want wat wij voelen
is toch alleen maar pijn